For current information for travellers to Åland during the Covid-pandemic please visit www.covid.ax and the Finnish Border Guard at www.raja.fi » Läs mer
Sök

Arbetsledare sökes

01.03.2022

Vi behöver förstärka vårt team i Västerhamn.

Då en av våra medarbetare nu går vidare med nya utmaningar söker vi en erfaren Arbetsledare, vars grunduppgift är att leda, planera och samordna hamnövervakarnas och reparatörernas dagliga arbete samtidigt som hen själv deltar aktivt i verksamhetens arbetsuppgifter.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats och ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som arbetsledare arbetar du i tätt samarbete med vår hamnmästare med goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas. Du leder ett team på ca 10 personer.
Vi söker dig med en bakgrund inom sjöfart, industri eller annan teknisk bakgrund. Du är kundorienterad och positiv och har god samarbetsförmåga. Arbetet är omväxlande, fysiskt krävande och sker till största delen utomhus. Vi kommunicerar på svenska och engelska.
Arbetsplatsen är i Mariehamn och arbetet sker i skift. Tjänsten är 89 % av heltid. B-körkort är en förutsättning.
För mera information om tjänsten kontaktas Helena Jansson. (+358 18 531 471, [email protected])
Rekrytering sker kontinuerligt så vi emotser din ansökan snarast, dock senast 07.03.2022 kl 16.00. Denna skickar du till [email protected].