For current information for travellers to Åland during the Covid-pandemic please visit www.covid.ax and the Finnish Border Guard at www.raja.fi » Läs mer
Sök

Vi rekryterar Hamnskydd- och fastighetsansvarig

04.03.2024

Då vår kollega går vidare i karriären söker vi en erfaren och nyfiken person för tjänsten som Hamnskydd- och fastighetsansvarig.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats och ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som hamnskyddschef (PFSO) arbetar du i tätt samarbete med våra kunder samt myndigheter med goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas.
Vi söker dig med en bakgrund inom sjöfart, industri eller med annan teknisk bakgrund. Du är kundorienterad och positiv och har god samarbetsförmåga. Du får en viktig roll i vårt arbete med digitalisering, varför vi värdesätter kompetens inom området. Du leder projekt och ansvarar för utbildning och information om hamnskyddet samt leder drift- och underhåll av våra fastigheter. Arbetsplatsen är i Mariehamn och arbetet sker i huvudsak dag- tid på vardagar. Tjänsten är heltid. B-körkort är en förutsättning. Vi kommunicerar på svenska och engelska. För tjänsten görs en begränsad säkerhetsutredning av Traficom.
För mera information om tjänsten kontaktas Alef Jansson. +358 457 539 22 70, [email protected]
Rekrytering sker kontinuerligt så vi emotser din ansökan med löneanspråk snarast, dock senast torsdag 28.03.2024 kl 16.00. Denna skickar du till [email protected].