Sök
15°C
klar himmel
5.7 m/s
62%

Uppläggningsplatser

Du kan hyra en uppläggningsplats för din båt i anslutning till Lerviks hamn och Socishamnen.

Observera att uppläggningsplatserna enbart är till för vinterförvaring av båtar.

Om du vill hyra en uppläggningsplats vid Solhems åkrar (Lervik) är du välkommen att kontakta Hamnbetjäningen på +358 (0) 400 789 556 för att boka tid för att ställa upp / ta ut båten.

Tiderna är:

måndag – torsdag 08:00 – 10:30
fredag – söndag 15:00 – 16:30

 

Den 31.05.2019 går tiden för förvaring av båt ut vid Socishamnens parkering och inför inkommande vinter (2019-2020) kommer vi inte längre att erbjuda vinterförvaring där. Samtliga kunder hänvisas då till uppläggningsplatserna vid Lervik och Solhems åkrar.

Samtliga förvaringsplatser är avgiftsbelagda. Taxan för vinteruppläggning är oförändrad från 2017 och prisuppgifter hittar du i taxa för småbåtsplatser 2018. Ordningsregler för uppläggningsplatser hittar du i hamnordningen. Vid uthyrningen av uppläggningsplatser följer vi allmänna avtalsvillkor för Mariehamns hamn Ab.

Öppettider för vinterförvaring:

 

Solhems åkrar öppen: 1 sept – 20 juni
Lervik, bakom mattvättarna öppen: 1 sept – 10 juni
Lerviks parkering öppen: 15 sept – 31 maj
Socishamnen vid Lilla Holmen öppen: 15 sept – 31 maj

 

Dessa platser används till annat när de inte är tillgängliga för vinterförvaring. Observera att tiden för vinterförvaring är längst på Solhems åkrar.

Om man inte tar bort sin båt från vinterförvaringsplatserna inom utsatt tid faktureras EUR 6,- per påbörjat dygn som överskrider öppettiderna. Det är på kundens ansvar att meddela Hamnbetjäningen eller Hamnkontoret när båten är borttagen.

Infobrev skickas tillsammans med fakturan till de kunder som lägger upp sin båt för vinterförvaring.

Se hamnordningen för mera detaljerade villkor för vinterförvaring.